Friesestraat 9 - 7741 GR Coevorden0524-855148

menu

TAPPAZ & HAPPAZ

Portie bitterballen (7 stuks)

5,25

Gemengd bittergarnituur (13 stuks)

luxe hapjes

8,25

Gegratineerde Nacho's uit de oven met créme fraiche en chilisaus

5,75

Tempura garnalen met chilisaus

7,00

Inktvisringetjes met aioli

6,75

pannetje met malse kippendij en satesaus

7,50

Puntzak frites met mayo

3,75

ribbetjes in een pannetje

8,75

Biefstukpuntjes afgeblust met teriyaki

8,75

Gamba's afgeblust met teriyaki

8,75

VOORGERECHTEN

Plankje met diverse broodjes en huisgemaakte kruidenboter en aioli

6,25

Plankje de luxe met diverse broodjes en kruidenboter, aioli, tapenade, olijven, kruidige gehaktballetjes en tempuragarnalen

2 per. 10,75 of voor 3 pers, 12,75

Rundercarpaccio met sla,Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes en balsamicodressing

9,50

Spies van Gamba's in knoflookboter gebakken op een bedje van spinazie

9,50

sharing voorgerecht

laat u verrassen met diverse kleine voorgerechtjes

9,75 per persoon

SOEPEN

Tom Ka Kai

Oosterse kippensoep met kokosroom, kippendij en tauge

6,25

Mosterdsoep met uitgebakken spekjes en prei

5,75

MAALTIJDSALADES

The classic Vancouver salade met biefstukpuntjes en gamba's

16,75

Vegetarische salade met geitenkaas, honing, zongedroogde tomaatjes, spaghetti van komkommer en pecan noten

15,75

HOOFDGERECHTEN

Eendenborstfilet met een saus van honing en speciaalbier

21,75

Steak Vancouver met kruidenboter of pepersaus

Biefstuk van de haas

25,50

Schnitzel der Zaeligheyt

met huisgemaakte jagersaus

16,75

Sate van varkenshaas

met heerlijke pindasaus, kroepoek en seroendeng

18,75

Spare ribs van de chef

chef's special

19,75

Vangst van de dag

vraag er naar

dagprijs

Rose gebakken zalmfilet op een winters bedje afgemaakt met een zachte kervelsaus

18,75

gevulde portobello met spinazie, parmezaanse kaas en daarbij een risotto van bospaddenstoelen

Vegetarisch (overige vegetarische gerechten in overleg met de keuken)

17,00

maandmenu

vraag er naar

afhankelijk van het product

Drents stoofpotje met rundvlees en diverse groenten en daarbij een heerlijke risotto

18,75

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende groentegarnituur en frites of roseval aardappeltjes.

DESSERT

Coupe Vancouver

3 bollen ijs met slagroom (eventueel chocoladesaus en/of advocaat mogelijk)

7,25

Creme Brulee met karamelijs

7,50

Dame blanche

luxe vanilleijs met warme chocoladesaus en slagroom

7,00

Appeltaartje uit de oven met kaneelijs en slagroom

7,50

Koffie of thee compleet met diverse lekkernijen en een likeurtje

9,50

Parfait van hazelnoten met slagroom en een saus van karamel

heerlijk ijs door de chef gemaakt

7,75

KIDS ONLY

poffertjes

6,50

kipnuggets met frietjes

5,75

spare ribs met frietjes

7,50

Frikandel met frietjes

5,75

spiesje van kippendij met frietjes

7,25

Voor vegetarische gerechten- en of speciale wensen kunt u altijd overleggen met de keuken.

 

Lunchkaart →