TAPPAZ & HAPPAZ
Portie bitterballen (7 stuks)
5,50
Gemengd bittergarnituur (13 stuks)
luxe hapjes
8,50
Tempura garnalen met chilisaus
7 stuks
7,50
VOORGERECHTEN
Plankje met diverse broodjes en huisgemaakte kruidenboter en aioli
6,50
Plankje de luxe met diverse broodjes en kruidenboter, aioli, tapenade, olijven, kruidige gehaktballetjes en tempuragarnalen
2 per. 10,75 of voor 3 pers, 12,75
Rundercarpaccio met sla,Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes en balsamicodressing
9,50
Spies van Gamba's in knoflookboter gebakken op een bedje van frisse salade
9,50
SOEPEN
Soep van de dag
5,75
MAALTIJDSALADES
zomerse Griekse salade met feta, rode ui, olijven, tomaat, komkommer en een frisse dressing
15,75
HOOFDGERECHTEN
Steak Vancouver met kruidenboter of pepersaus
Biefstuk van de haas
25,50
Sate van kippendij
met heerlijke pindasaus, kroepoek en atjar
16,75
Spare ribs van de chef
chef's special
19,75
Kabeljauwfilet met saus van witte wijn en kervel
17,75
Gevulde tomaten met daaronder een bospaddenstoelenrisotto
Vegetarisch (overige vegetarische gerechten in overleg met de keuken)
16,50
Rose gebakken varkenshaas met bospaddenstoelenroomsaus
17,50
*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende groentegarnituur en frites of roseval aardappeltjes.
DESSERT
Coupe Vancouver
3 bollen ijs met slagroom (eventueel chocoladesaus en/of advocaat mogelijk)
7,25
Creme Brulee met karamelijs
7,50
Dame blanche
luxe vanilleijs met warme chocoladesaus en slagroom
7,00
Parfait van hazelnoten met slagroom en een saus van karamel
heerlijk ijs door de chef gemaakt
7,50
KIDS ONLY
poffertjes
6,50
kipnuggets met frietjes
5,75
spare ribs met frietjes
7,50
Frikandel met frietjes
5,75
spiesje van kippendij met frietjes
7,25
Voor vegetarische gerechten- en of speciale wensen kunt u altijd overleggen met de keuken.