Friesestraat 9 - 7741 GR Coevorden0524-855148

menu

TAPPAZ & HAPPAZ

Portie bitterballen (7 stuks)

5,50

Gemengd bittergarnituur (13 stuks)

luxe hapjes

8,50

Gegratineerde Nacho's uit de oven met créme fraiche en chilisaus

6,00

Tempura garnalen met chilisaus

7 stuks

7,50

VOORGERECHTEN

Plankje met diverse broodjes en huisgemaakte kruidenboter en aioli

6,50

Plankje de luxe met diverse broodjes en kruidenboter, aioli, tapenade, olijven, kruidige gehaktballetjes en tempuragarnalen

2 per. 10,75 of voor 3 pers, 12,75

Rundercarpaccio met sla,Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes en balsamicodressing

9,50

Spies van Gamba's in knoflookboter gebakken op een bedje van frisse salade

9,50

SOEPEN

Soep van de dag

5,75

MAALTIJDSALADES

The classic Vancouver salade met biefstukpuntjes en gamba's

16,75

zomerse Griekse salade met feta, rode ui, olijven, tomaat, komkommer en een frisse dressing

15,75

HOOFDGERECHTEN

Steak Vancouver met kruidenboter of pepersaus

Biefstuk van de haas

25,50

Sate van kippendij

met heerlijke pindasaus, kroepoek en atjar

16,75

Spare ribs van de chef

chef's special

19,75

Kabeljauwfilet met saus van witte wijn en kervel

17,75

Gevulde tomaten met daaronder een bospaddenstoelenrisotto

Vegetarisch (overige vegetarische gerechten in overleg met de keuken)

16,50

Rose gebakken varkenshaas met bospaddenstoelenroomsaus

17,50

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende groentegarnituur en frites of roseval aardappeltjes.

DESSERT

Coupe Vancouver

3 bollen ijs met slagroom (eventueel chocoladesaus en/of advocaat mogelijk)

7,25

Creme Brulee met karamelijs

7,50

Dame blanche

luxe vanilleijs met warme chocoladesaus en slagroom

7,00

Parfait van hazelnoten met slagroom en een saus van karamel

heerlijk ijs door de chef gemaakt

7,50

KIDS ONLY

poffertjes

6,50

kipnuggets met frietjes

5,75

spare ribs met frietjes

7,50

Frikandel met frietjes

5,75

spiesje van kippendij met frietjes

7,25

Voor vegetarische gerechten- en of speciale wensen kunt u altijd overleggen met de keuken.

 

Lunchkaart →