Friesestraat 9 - 7741 GR Coevorden0524-855148

menu

TAPPAZ & HAPPAZ

Portie bitterballen (7 stuks)

4,50

Gemengd bittergarnituur (13 stuks)

7,75

Gegratineerde Nacho's uit de oven met créme fraiche en chilisaus

4,75

Oosterse hapjes, 12 dim- sum hapjes met chilisaus en een pittig saus

9,75

Tempura garnalen met chilisaus

7,25

Inktvisringetjes met aioli

6,75

Kaasstengels(oude kaas) met chilisaus

7,50

Puntzak frites met mayo

3,50

VOORGERECHTEN

Plankje met diverse broodjes en huisgemaakte kruidenboter

5,25

Plankje de luxe met diverse broodjes en kruidenboter, aioli, tapenade, olijven, kruidige gehaktballetjes

2 per. 10,75 of voor 3 pers, 12,50

Rundercarpaccio met grana padano kaas,mesclunsla, zongedr. tomaatjes en balsamicostroop

9.50

Vitello Tonnato

dun gesneden kalfsmuis met tonijn, appel, kappertjes en rode ui

9,50

Verrassingsplateau laat u verrassen met diverse warme en koude voorafjes

8,75 per persoon

Pannetje met biefstukpuntjes in teriyakisaus

8,75

Pannetje met gamba's in teriyakisaus

8,75

SOEPEN

Mosterdsoep met een garnituur van droge worst en prei (ook vegetarisch mogelijk)

5,50

Tom Kha kai

Oosterse kippensoep met een vleugje kokosroom en een garnituur van tauge en kippendij

5,75

MAALTIJDSALADES

The classic Vancouver salade met biefstukpuntjes en gamba's

16,75

Frisse Italiaanse salade met Spionata Romanaham, Grana padanokaas, balsamico, zongedr.tomaatjes, rode ui en olijven

15,75

HOOFDGERECHTEN

Runder entrecote van 200 gram geserveerd met een chimmi churry

21,75

Steak Vancouver met kruidenboter of rode portsaus

Biefstuk van de haas

24,75

Schnitzel met een garnituur van ui, champignons, paprika en spek

16,50

Coq au vin

kippendij met diverse groentes in rode wijnsaus

17,50

Spare ribs van de chef

om je vingers bij af te likken

18,75

Vangst van de dag

dagprijs

Snoekbaarsfilet met een saus van kervel, citroen en kappertjes

19,50

Spies van diverse gegrilde groentes op een bedje van shi-take en risotto

Vegetarisch (overige vegetarische gerechten in overleg met de keuken)

16,75

Sate van varkenshaas met satesaus, atjar en seroen deng

18,50

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende groentegarnituur en frites of roseval aardappeltjes.

DESSERT

Coupe Vancouver

3 bollen ijs met slagroom (eventueel chocoladesaus en/of advocaat mogelijk)

6,75

Creme Brulee met karamelijs

6,75

warm appeltaartje met kaneelijs en slagroom

6,75

Dame blanche

Vanilleijs met chocoladesaus

6,25

Tira misu van de chef met walnootijs

7,50

Koffie of thee complet met diverse lekkernijen

9,25

KIDS ONLY

poffertjes

6,25

kipnuggets met frites

5,75

spare ribs met frietjes

7,25

Frikandel met frites

5,75

Kinderschnitzel met frites

6,75

Voor vegetarische gerechten- en of speciale wensen kunt u altijd overleggen met de keuken.

 

Lunchkaart →