Dinerkaart

Stadscafé Vancouver heeft een afwisselende menukaart. Wil je zeker zijn van een plekje om heerlijk te dineren? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 0524-855148

Voorgerechten

Luxe broodplateau | 12,00

kruidenboter – aioli – gemarineerde olijven – chorizo – gehaktballetjes

Rundercarpaccio | 10,50

parmezaanse kaas – zongedroogde tomaten – balsamicostroop

Gamba pil-pil | 11,00

knoflookolie – limoen – toast

Steak tartaar | 10,75

augurk – kappertjes – toast

Spanakopita (VEGA) | 9,50

bladerdeeg – spinazie – feta

Drentse mosterdsoep | 6,00

droge worst – bosui (ook vegetarisch te bestellen)

Tom kha kai soep | 6,00

kokosroom – kippendij – taugé (ook vegetarisch te bestellen)

Hoofdgerechten

Spare ribs  | 21,50

chef’s marinade – koolsalade

Eendenborstfilet | 23,50

cranberry – pecan – sinaasappelsaus

Saté van kippendij | 18,50

satésaus – kroepoek – seroendeng – bosui

‘Koeverns’ haasje  | 22,50

varkenshaas – protobellosaus – spinazie

Flamed beef (aan tafel gebrand) | 22,50

diamanthaas – pepersaus

Tompouce van zalm | 21,50

zalmfilet – bladerdeeg – spinazie

Snoekbaarsfilet | 21,50

wortel – oosterse saus met limoen

Gevulde paprika | 18,75

risotto – parmezaanse kaas

 

Maaltijdsalades

The classic Vancouver Salad | 17,50

biefstukpuntjes – gamba’s

Veggie salad (VEGA) | 16,50

geitenkaas – pecannoten – honing

Nagerechten

Tarte tartin (appeltaart op z’n kop) | 8,75

vanille-ijs – slagroom

Dame blanche | 7,50

vanille-ijs – slagroom – warme chocoladesaus

Parfait van hazelnoten | 8,75

slagroom – crumble van noten

Crème brûlée | 8,50

karamelijs – slagroom

Coupe Vancouver | 7,75

drie soorten ijs – advocaat – slagroom

Kinderkaart

Poffertjes | 6,50

Kindercarpaccio | 6,50

Spare Ribs (met frietjes) | 9,50

Frikandel (met frietjes) | 6,50

Kipnuggets (met frietjes) | 6,50

Bitterballen (met frietjes) | 6,50

Zit je al vol? Of heb je nog plek voor een toetje? 

Kinderijsje | 3,75