Friesestraat 9 - 7741 GR Coevorden0524-855148

menu

TAPPAZ & HAPPAZ

Portie bitterballen (7 stuks)

4,50

Gemengd bittergarnituur (13 stuks)

7,75

Gegratineerde Nacho's uit de oven met créme fraiche en chilisaus

4,75

Oosterse hapjes, 12 dim- sum hapjes met chilisaus en een pittig saus

9,75

Tempura garnalen met chilisaus

7,25

Inktvisringetjes met aioli

6,75

Kaasstengels(oude kaas) met chilisaus

7,50

Puntzak frites met mayo

3,50

VOORGERECHTEN

Plankje met diverse broodjes en huisgemaakte kruidenboter

5,25

Plankje de luxe met diverse broodjes en kruidenboter, aioli, tapenade, olijven, kruidige gehaktballetjes

2 per. 10,75 of voor 3 pers, 12,50

Surf en turf, rundercarpaccio met gamba's en hazelnootolie en parmezaanse kaas

9.50

Tartaar van zalm met kappertjes, rode ui en peper-limoenolie

9,50

Verrassingsplateau laat u verrassen met diverse warme en koude voorafjes

8,75 per persoon

Pannetje met biefstukpuntjes in teriyakisaus

8,75

Pannetje met gamba's in teriyakisaus

8,75

SOEPEN

Mosterdsoep met droge worst en een knoflookcrouton(ook vegetarisch mogelijk)

5,50

Romige bospaddenstoelensoep van portobello's en bosui (vegetarisch)

5,50

MAALTIJDSALADES

The classic Vancouver salade met biefstukpuntjes en gamba's

16,75

Nicoise 2.0 salademet gegrilde tonijn, kappertjes, rode ui, ansjovis en afgemaakt met olijfolie en Parmezaanse kaas

16,75

HOOFDGERECHTEN

Eendenborst afgeblust met gran marnier begeleid met een saus van sinaasappel

21,75

Steak Vancouver met kruidenboter of pepersaus

Biefstuk van de haas

24,75

Schnitzel met huisgemaakte jagersaus of een garnituur van ui, champignons en spek

16,25

Italiaans haasje, met coppa di parma, grana padanokaas en tomaat-basilicumsaus

19,75

Sate van kippendij met satesaus, atjar en kroepoek

16,75

Spare ribs van de chef

18,75

Vispannetje met diverse vissoorten geserveerd met rijst

zalm op een bedje van diverse groentes

19,50

Snoekbaars met een saus van limoen en een pepertje

19,50

Gevulde portobello met saffraanrijst

Vegetarisch (overige vegetarische gerechten in overleg met de keuken)

16,50

Sate van varkenshaas met satesaus, atjar en kroepoek

18,50

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende groentegarnituur en frites of roseval aardappeltjes.

DESSERT

Coupe Vancouver

3 bollen ijs met slagroom (eventueel chocoladesaus en/of advocaat mogelijk)

6,75

Creme Brulee met karamelijs

6,75

warm appeltaartje met kaneelijs en slagroom

6,75

Dame blanche

Vanilleijs met chocoladesaus

6,25

Tira misu van de chef met walnootijs

7,50

Koffie of thee complet met diverse lekkernijen

9,25

KIDS ONLY

poffertjes

6,25

kipnuggets met friet

5,75

frikandel of bitterballetjes met frietjes

5,75

spare ribs met frietjes

7,50

kinderijsje

3,75

Voor vegetarische gerechten- en of speciale wensen kunt u altijd overleggen met de keuken.

 

Lunchkaart →